Raahen taiteilijaresidenssi BAS AiR hakee pop up -residenssiin valotaiteilijaa alkuvuodelle 2023. Residenssiohjelma keskittyy kestävään kehitykseen sekä energiatehokkuuteen luovilla aloilla sekä pohtii taiteen ja kulttuurin yhteiskuntavastuuta.

Etsimme residenssijaksolle taiteilijaa, jolla on idea mahdollisimman energianeutraalista valotaideteoksesta. Suunnitelman ei tarvitse olla valmis, vaan lähdemme yhteistyössä toteuttamaan kiinnostavinta ja toteutuskelpoisinta ideaa taiteilijan kanssa residenssijakson aikana.

Teokseen ja toteutukseen on budjetoitu käytettäväksi 8000 euroa. Kustannuksen kokonaisuus tarkentuu toteutettavan teoksen perusteella. Raahessa työskentelevä koordinaattori voi tarvittaessa auttaa välineistön hankinnoissa ja paikallisissa kontaktoinneissa. Haku on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille taiteilijoille.

Hakulomake: https://link.webropolsurveys.com/S/7E790E2A4296E15E
Liitä hakemukseen teoksen idean lisäksi myös CV. 

Teos toteutetaan osana KRIPA-hanketta. Hankkeen toteuttajia ovat Iin kunta, Raahen kaupunki sekä Kuusamo-opiston kannatusyhdistys ry. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen on haettu EU:N maaseuturahaston osarahoitusta.

Lisätiedot
Projektikoordinaattori
Heikki Ylikulju
Heikki.ylikulju@raahe.fi
0401308252

WordPress Video Lightbox