Kulttuuritalo Päiväkoti

Mitä

Kulttuuritalo Päiväkoti on kodikas ja uniikki yhdistelmä avoimia työ- ja residenssitiloja. Hailuodon ainutlaatuinen saari ja vanha hirsitalo toivottaa taiteilijat ja luovien alojen tekijät tervetulleiksi yhteisölliseen työympäristöön.

Kenelle

Residenssi taiteilijoille ja luovien alojen tekijöille.

Missä

Kulttuuritalo Päiväkoti sijaitsee Hailuodon kylällä. 1930-luvulla valmistunut ja ”Lottalaksi” kutsuttu kulttuurihistoriallisesti arvokas hirsitalo on toiminut mm. lottakahvilana, synnytyssairaalana syksyllä 1945, neuvolana ja päiväkotina.

Kesto

1 vko – 1 kk (Residenssin vaihtopäivä on aina perjantai).

Majoitus

Residenssihuoneet Nokturni ja Novelli sijaitsevat talon yläkerrassa. Kylpyhuone- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä huoneiden vieressä. Hyvin varusteltu keittiö, avoimet työtilat, pihasauna ja Pelagon pyörät ovat-linkki residenssivieraiden vapaassa käytössä. Alakerrassa pienempi residenssihuonen Lillan.

Taiteen alat ja työskentelymahdollisuudet

Residenssi on avoin taiteilijoille ja luovien alojen tekijöille (Huom. tiloissamme ei ole kuvataiteilijoille soveltuvia työtiloja). Talon alakerta on avointa työskentelytilaa. Työtiloissa on huippunopea langaton yhteys. Kokoushuone sopii pienten tilaisuuksien, kuten kokousten, työpajojen tai luentojen järjestämiseen.

HINNASTO

Residenssivuokra NOKTURNI ja NOVELLI:
250€/vko, 380€/2 vkoa ja 530€/kk.

LILLAN:
210e/vko, 320e/2vkoa tai 400e/kk. (ei toistaiseksi varattavissa)

(kahden hengen majoittuessa samassa huoneessa laskutamme +30€/vko)

*huom! Lillan toimii 1.8.2022 alkaen kriisiresidenssinä ukrainalaisille taiteilijoille eikä ole toistaiseksi varattavissa

Työtilat ovat residenssivieraille ilmaisia.

ODOTUKSET TAITEILIJAA KOHTAAN

Taiteilijan on mahdollista järjestää residenssin aikana näyttelyjä, työpajoja, esitelmiä, työskentelyä yhteisön kanssa. Ei edellytetä.

RESIDENSSIVIERAILTA ODOTETAAN

Huolehtivan matka- ja elinkustannukset residenssivierailun aikana.
Työskentelevän yhteistyössä Kulttuuritalo Päiväkodin kanssa taiteellisissa projekteissa, jotta vierailusta tulisi mahdollisimman mielekäs.

HAKU

Jatkuva, vapaa haku

Kotisivut

Residenssissä vierailleita taiteilijoita

Sosiaalinen media

WordPress Video Lightbox