ARTBREAK Taiteilijaresidenssi

Yksityinen ARTBREAK taiteilijaresidenssi tarjoaa kansainvälisille taiteen ammattilaisille Basecamp residenssiohjelman. Ohjelmassa voi perehtyä 1-2 kuukauden ajan pohjoiseen luontoon, historiaan ja kulttuuriin sekä verkostoitua taiteen ammattilaisiin Pohjois-Suomessa. Residenssijaksoon sisältyy myös opastettua luontoretkeilyä ja tutustumista pohjoisiin ympäristökysymyksiin ja luonnosta riippuvaisiin elinkeinoihin.

Lyhyempi, noin viikon kestävä Exploring Art in the North -vierailuohjelma on suunnattu kuraattoreille ja taiteen ammattilaisille. Räätälöidyn vierailuohjelman tavoitteena on tehokas verkostoituminen sekä uusien yhteishankkeiden ideointi pohjoissuomalaisten taideorganisaatioiden ja taiteilijoiden kanssa.

ARTBREAK taiteilijaresidenssin toiminnasta vastaavat kuraattori-kuvataiteilija työpari ja yhdessä osuuskunta Warian ja laajan kansainvälisen taidealan verkoston kanssa.

MAJOITUS

Residenssin tilat käsittävät 43 m2 asunnon (2h+minikeittiö +kylpyhuone+WC) sekä 16mtyöhuoneen.

TAITEEN ALAT JA TYÖSKENTELYMAHDOLLISUUDET

Residenssissä voi kerrallaan olla 2 taiteilijaa tai taiteilijapari kaikilta taiteen eri aloilta.

Mahdollisuus myös käyttää kuvanveistäjän työtilaa (50 m2) ja työvälineitä, joista voidaan sopia erikseen.

HINNASTO

Basecamp residenssi: Kuukausivuokra on 750€/kk, johon sisältyy sähkö ja vesi sekä langaton wifi. Varausmaksu 100 € veloitetaan varauksen yhteydessä, mutta hyvitetään residenssimaksussa. Summaa ei palauteta, mikäli varaus peruuntuu.

Exploring Art in the North: hinnoitellaan osallistujalle räätälöidyn ohjelman pohjalta

HAKU

Residenssiohjelmien osallistujat valitaan projektikohtaisesti. Valinnassa tärkeää on hakijan motivaatio sekä henkilökohtaisen projektin kiinnittyminen pohjoiseen kulttuuriin ja ympäristötutkimukseen. Eduksi luetaan myös kansainvälisten yhteistyökumppanien hakijalle antamat suositukset.

 

ARTBREAK Taiteilijaresidenssi
Koppelonniementie 12, 91100 Ii

WordPress Video Lightbox